Jangan dukung anak! Puteri Sarah hamil anak kedua

Posted on

Puteri Sarah hamil lima minggu.

HASRAT aktres Puteri Sarah Liyana untuk menimang cahaya mata kedua bakal terlaksana apabila dia disahkan hamil lima minggu.

Isteri kepada pelakon dan pengarah Syamsul Yusof itu berkata, dia mula berusaha untuk mendapatkan zuriat kedua itu sejak anak pertamanya Syaikhul Islam berusia 11 bulan.

“Alhamdulillah saya disahkan hamil kira-kira lima minggu.

“Saya memang merancang untuk mendapatkan cahaya mata dan sudah mencuba sejak anak pertama berusia 11 bulan lagi,” ujarnya kepada mStar Online.

Puteri Sarah ditemui pada majlis pelancaran ketika ditemui pada majlis pelancaran jamu Mutyara di WowKL di sini pada Rabu.

Alhamdulillah pasangan ini bakal menimang cahaya mata kedua.

Dalam pada itu, Puteri Sarah berkata, pada awalnya doktor meminta dia untuk memberi ruang dan jarak sehingga anak pertama berusia setahun.

“Doktor minta saya untuk cuba hamil lepas anak saya setahun tapi saya cakap dengan Syamsul saya sudah berusia 33 tahun dan kalau boleh mahu anak segera.

“Jadi saya terus sahaja mencuba dan tidak sangka rezeki itu datang pada masa kami dua-dua sedang sibuk.

“Syamsul sibuk dengan filem Munafik dan balik rumah dua hari sekali sahaja, saya pula sibuk dengan produk kosmetik yang bakal dilancarkan tidak lama lagi,” ujarnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *