Lebih bersemangat selepas kahwin kerana Fazura – Fattah Amin

Posted on

Fattah berasa bertuah ditemukan jodoh dengan isterinya, Fazura. Foto Instagram: @fattahaminz.

KUALA LUMPUR: Pelakon Fattah Amin mengakui isterinya Nur Fazura banyak mempengaruhi kehidupannya selepas mereka berkahwin.

Fattah atau nama sebenarnya Abdul Fattah Mohd Amin, 29, berkata dia rasa bertuah dapat memiliki seorang isteri yang sentiasa memberi nasihat dan sokongan sepenuhnya.

“Alhamdulillah saya ditemukan jodoh dengan Fazura. Saya rasa sangat-sangat bertuah dapat berkahwin dengan dia yang sangat berpengalaman dalam industri.

“Dia seorang yang yakin dan sentiasa memberi inspirasi kepada orang luar. Bila saya dapat berkahwin dengan dia, barulah saya kenal dia betul-betul.

ARTIKEL BERKAITAN: “Saya tak akan menipu peminat” – Fattah Amin tekejut dituduh tipu ejen produk


Fazura sentiasa memberi sokongan penuh terhadap suaminya.

“Fazura bagi sokongan penuh, banyak memberi nasihat dan aura positif kepada saya. Itu yang membuatkan saya rasa semangat selepas berkahwin,” katanya kepada mStar Online.

Fattah ditemui ketika majlis memperkenalkan dia sebagai duta SUV crossover kompak Toyota C-HR di Slate @ The Row, di sini pada Khamis.

Fattah dan Fazura bernikah pada 27 November tahun lalu dalam majlis tertutup.

Perkenalan mereka bermula ketika bergandingan buat pertama kali menerusi drama Hero Seorang Cinderella dan mempunyai lagu duet drama itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *