Pengantin tak dapat tumpuan kerana Siti Nurhaliza, pengurus dedah situasi sebenar!

Posted on

Pengurus Siti Nurhaliza iaitu, Rozi Abdul Razak menjelaskan situasi sebenar. Foto Instagram: @rozisangdewi

PENYEBARAN video majlis perkahwinan seorang wanita yang dihadiri Datuk Seri Siti Nurhaliza viral di media sosial gara-gara pengantin perempuan dikatakan memberi reaksi kurang senang dengan tumpuan tetamu terhadap penyanyi terkenal itu.

Reaksi wanita itu segera mendapat perhatian netizen yang memberikan komen negatif kepada pengantin yang dikenali sebagai Siti Fairuz tanpa mengetahui situasi sebenar.

Pengurus Siti Nurhaliza iaitu Rozi Abdul Razak yang memuat naik video berkenaan di Instagram miliknya menjelaskan penyebaran rakaman majlis perkahwinan itu sebagai satu tindakan tidak bertanggungjawab.

Jelas Rozi, Siti Fairuz atau mesra disapa CF merupakan salah seorang kakitangan kepada penyanyi itu dan kehadiran Siti Nurhaliza ke majlis tersebut merupakan undangan daripada pengantin.

Rakaman menunjukkan Siti Nurhaliza menjadi tumpuan tetamu ketika menghadiri majlis perkahwinan.

“CF ialah staf Siti dan dia yang menjaga dan menguruskan Siti selama ini, jadi tak timbul soal mengapa ajak Siti ke majlis perkahwinannya.

“CF menunjukkan reaksi risau kerana walaupun dia pengantin, dia masih rasa bertanggungjawab sebagai tuan rumah, sebagai staf tentunya dia mahu memastikan Siti dapat menjamu selera dengan selesa.

“Tidak timbul soal tak suka, tak senang dengan kehadiran penyanyi itu kerana anda tidak tahu, betapa besar harapan dia untuk Siti hadir ke majlis itu,” tulisnya di laman Instagram pada Rabu.

Sementara itu, Rozi turut meluahkan rasa terkilan apabila ada netizen memberikan komen-komen negatif kepada pasangan tersebut tanpa mengetahui hubungan sebenar pengantin dengan penyanyi popular itu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *