“Suka hati la! Apa masalahnya?” – Foto ‘throwback’ Intan undang kemarahan

Posted on

Intan muat naik foto kenangan bekas suami bersama anak-anak.

BEKAS isteri kepada Ude iaitu Intan Liana Saleh berang apabila ada individu yang kurang senang apabila dia memuat naik foto kenangan bekas suaminya itu bersama anak-anak mereka di laman sosial Instagram miliknya pada malam Isnin.

Intan berkata, tindakan itu bukan suatu perkara yang salah kerana ia hanya sekadar gambar kenangan ketika dia masih menjadi isteri kepada Ude atau Muhammad Radzi Abdul Wahid.

“Suka hati nak letak gambar throwback ke apa… apa masalah sis? Aku nak letak gambar kenangan aku bersalin suami dulu teman pun boleh la. Gambar kahwin aku pun boleh… Apa masalahnya?” tulis Intan.

Intan berkata demikian selepas dia memuat naik foto Ude bersama anak-anaknya dengan kapsyen bahawa lelaki itu adalah bapa kepada anak-anak berkenaan.

Intan muat naik luahan emosinya di Instagram malam Isnin.

“Tb (throwback) je pun bukan tibai (rampas) laki (suami) orang sah-sah bapa anak-anak aku juga. Sorry terkasar bahasa sikit,” ujarnya.

Rata-rata netizen menyokong tindakan Intan yang menganggap wanita itu akhirnya berani bersuara.

Dalam pada itu, Intan berkata, dia berdiam selama ini adalah atas pilihannya dan bukan kerana termakan budi mana-mana pihak.

“Konon selama ini aku tak berani bersuara kerana banyak makan budi kau, tolong sikit, nak ke aku bersuara?” soalnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *